AKIL VE ZEKA OYUNLARI YARIŞMALARI

AKIL VE ZEKA OYUNLARI OKUL VE İLÇE YARIŞMALARI TAMAMLANDI.

Okulumuzda ve Sarıgöl ilçemizde gerçekleştirilen Akıl ve Zeka Oyunları yarışmaları büyük bir heyecana sahne oldu.

Öncelikle okulumuzda ilkokul öğrencileri arasında gerçekleştirilen' Pentagon 'yarışmasında 4. Sınıf öğrencilerimizden' MEHMET HÜSEYİN ÇINAR 'okul birincisi olmuştur.

Ortaokul öğrencilerimiz arasında gerçekleştirilen ' Mangala ' yarışmasında ise 7. Sınıf öğrencilerimizden ' Arda TUNA ' okul birincisi seçilmiştir.

Sarıgöl İlçemizde gerçekleştirilen İlkokullar arası Pentagon yarışmasında yine 4. Sınıf öğrencilerimizden' MEHMET HÜSEYİN ÇINAR ' İlçe şampiyonu olmuş ve İl yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Sarıgöl İlçemizde gerçekleştirilen ortaokullar arası Mangala yarışmasında ise okul birincimiz olan öğrencimiz rda TUNA, İlçe şampiyonu olmuş ve İl yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve İl yarışmalarında başarılar diliyoruz.

04-03-202204-03-2022